Indkøbskurv

Kontakt & Support

Ofte stillede spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os på info@evify.dk med dit ordrenummer og så vil vores support hjælpe dig.

For at vi skal kunne hjælpe dig hurtigst muligt, beder vi dig udfylde vores fejlmeldingsformular her.

E-mail os på info@evify.dk og så vil vi hjælpe dig. Hvis varerne allerede er blevet leveret, har du 14 dage til at benytte dig af fortrydelsesretten.

På hvert eneste produkt kan du se vores forventede leveringstider. Mange af vores ladebokse leveres indenfor 3-5 arbejdsdage. Hvis du har lagt en ordre, kan du se det forventede leveringstidspunkt på din ordrebekræftelse, og ellers kan du altid kontakte os på info@evify.dk.

Nej, i øjeblikket er vores kundeservice kun tilgængelig via e-mail. Men bare rolig, vi svarer rigtig hurtigt!

Når din ordre er blevet afsendt, vil du modtage et sporingsnummer enten på mail eller SMS. Hvis du ikke har fået en kode, beder vi dig maile os på info@evify.dk.

Leveringstid for installation er 1-2 uger over hele Danmark. I nogle tilfælde kan vi levere hurtigere end det. Er din installation akut? Kontakt os på info@evify.dk og så ser vi, hvad vi kan gøre.

1. Du lægger en ordre på en ladeboks og inkluderer vores "standard installation".
2. Så udfylder du en kort formular digitalt, som dækker alle de spørgsmål, vores elektrikere har inden installationen. Et besøg inden installationen er derfor ikke nødvendig.
3. Vi udfører installationen, tilslutter ladeboksen og sørger for, at alting virker.

Har du stadig brug for hjælp?

I øjeblikket oplever vores kundeservice høj belastning, men vi arbejder intenst på at hjælpe dig så hurtigt som muligt. For at få svar på dit spørgsmål hurtigst, muligt skal du kontakte os på info@evify.dk, og så kontakter vi dig så hurtigt som vi kan.

Har du problemer med din ladeboks?

For at kunne få hjælp med din ladeboks hurtigst muligt beder vi dig om at rapportere en fejl via knappen forneden. I mange tilfælde kan vi tilslutte os til din ladeboks via internettet og løse problemet med det samme.

Fejlmelding
Evify på sociale medier