Indkøbskurv

Inviter en ven: Giv 200 DKK, få 200 DKK

Inviter venner til Evify og få bonuser! For hver ven, du inviterer som bestiller ladeboks med installation, får I begge to 200 DKK at lade for i offentligheden!

Referenceprogram - Ladeboks
Evify Bonusprogram Rabatt

⚡ Delt ladning, dobbelt glæde ⚡

Hvorfor beholde noget godt for dig selv? Når du deler Evify med en ven, og de bestiller deres ladeboks med installation, belønner vi jer begge med en voucher til en værdi af 200 kroner.

For at få dit invitationslink skal du logge ind på din konto. Hvis du aldrig har været logget ind før, kan du nulstille dit kodeord. Din e-mail er den samme, som den du bruge, da du lagde din ordre.

Brug din voucher på alle disse netværk

Vilkår for referenceprogram

1. Invitationskrav: For at bonussen skal være gyldig skal den inviterede part bestille en ladeboks med installation og betale som en privatperson. Brug af rabatkoder eller andre promoverende tilbud udelukker muligheden for bonusser.

2. Bonus udbetaling: Du har ret til bonus direkte efter, at den inviterede parts ladeboks er blevet installeret. Kontakt venligst vores kundeservice, hvis du har nogen spørgsmål.

3. Invitation af dig selv: Det er ikke tilladt at invitere dig selv med i programmet. Hvis dette sker, vil der ikke blive givet nogen bonusser.

4. Tilbagetrækkelse af bonus: Hvis personen, du har inviteret vælger at annullere eller klage over deres ordre, forbeholder Evify sig retten til at trække din bonus tilbage.

5. Samtykke og spam: Inden du inviterer nogen, skal du være sikker på, at du har deres samtykke. At sende uden samtykke anses som spam og kan resulterer i, at du mister dit medlemsskab i bonusprogrammet.

6. Fortrolighed: Af fortrolighedsgrunde kan vi ikke bekræfte hvornår, eller hvis en ladeboks er blevet installeret hos den person, du har inviteret.

7. Brud på vilkår: Hvis du bryder mod vores invitationsvilkår, kan du risikere at miste dit medlemskab i bonusprogrammet. Alle belønninger, som du har samlet ved at invitere venner, vil blive ugyldige og du vil ikke kunne tjene flere bonusser.

8. Vouchers: Dine vouchers kan aktiveres i løbet af en 5 måneders periode. Du kan bruge voucherne i en periode på 12 måneder fra aktiveringsdatoen. Hver voucher har en værdi på 200 DKK ink. mons som du kan bruge i Norths app.

Referenceprogram

Ofte stillede spørgsmål
 • Referenceprogram Rabat Ladeboks Hvor mange venner må jeg invitere?

  Der er ikke nogen grænser for, hvor mange venner, du kan invitere. Værk opmærksom på at masseudsendelse uden samtykke anses som spam og kan resultere i, at du mister dit medlemsskab i bonusprogrammet.

 • Referenceprogram Rabat Ladeboks Hvor finder jeg mit referencelink?

  Du logger bare ind på din konto og klikker på "Referenceprogram" for at finde dit unikke link. Hvis du aldrig har logget ind på din konto før, kan du nulstille dit password ved at bruge samme e-mailadresse som da du lagde din ordre.

 • Referenceprogram Rabat Ladeboks Hvornår får jeg min voucher?

  Både din og din vens voucher vil blive tilskrevet jeres konto så snart ladeboksen, som din bestilte, er blevet installeret.

 • Referenceprogram Rabat Ladeboks Hvor kan jeg bruge min voucher?

  Du registrerer bare din voucher i appen "Northe" hvor du kan lade ved næsten alle offentlige ladestationer over hele Europa!

 • Referenceprogram Rabat Ladeboks Jeg kan ikke komme ind på min konto. Hvad gør jeg?

  Se om du har brugt den samme e-mailadresse som du brugte, da du lagde din ordre. Virker det stadig ikke? E-mail os på info@evify.dk og så hjælper vi dig!

 • Referenceprogram Rabat Ladeboks Jeg har inviteret en ven. Hvor er min voucher?

  Det kan tage op til 6 uger, inden du får din voucher, forudsat at din ven ikke har annulleret sin ordre. Af fortrolighedsgrunde kan vi ikke bekræfte når eller hvis en ladeboks er blevet installeret hos den person, du inviterede.