Indkøbskurv

Privatlivspolitik

Her kan du finde privatlivspolitiken for Evify Sweden AB med CVR-nummer 559176-2496 som forklarer, hvorfor og hvordan, vi bruger information om dig. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, du funderer over. For at kontakte os angående opbevaring og håndtering af dine personlige data kan du maile os på e-mail info@evify.dk med emnet "Privatlivspolitik".

Information

Hos Evify Sweden AB opbevarer vi følgende information om vores kunder for at forbedre vores service løbende.

> Navn

> Addresse

> Telefon numer

> E-mail

> Ordreoplysninger

Evify Sweden AB kan opbevare information når vores hjemmeside bruges til analytiske formål. Denne data kan indeholde din computers IP-adresse, type af browser, hvilke sider indenfor vores tjeneste, du har besøgt, tid og dato for dine sessioner og hvor lang tid du har spenderet på vores tjeneste.

Sikkerhed

Personlig data opbevares hos Evify Sweden AB i Sverige. Der er indlogningskrav med password for adgang og behandling af informationen i alle systemer. Derudover har Evify Sweden AB interne procedurer for at garantere din sikkerhed.

Forandringer

Evify Sweden AB holder konstant denne side under gennemsyn og forbeholder sig retten til at ændre denne privatlivspolitik. Denne privatlivspolitik blev sidst ændret 10.1.2024.

Gennemsigtighed

Kunder har ret til at få adgang til informationen vi behandler om dem. Dette betyder, at kunden har ret til at vide, hvilket formål og grundlag for behandling Evify Sweden AB bruger, hvilken data om kunden, som Evify Sweden AB bruger, hvor lang tid den personlige data opbevares og hvor dataen er indhentet fra.

Retten til at kræve rettelse og sletning

Hvis kunden mener, at Evify Sweden AB har registreret information om kunden, som er forkert eller ufuldstændig, har kunden altid ret til at kræve rettelse af de relevante personlige data. Kunden kan kræve, at EvifySweden AB sletter personlige data, hvis dataen ikke længere er nødvendige for at opfylde formålet med behandlingen; hvis kunden trækker deres samtykke tilbage, hvis deres samtykke er brugt som grundlag for behandling; hvis kunder protesterer mod behandling og der ikke er nogen andre juridiske grunde for at fortsætte behandlingen; eller hvis dataen er blevet indhentet ulovligt. Kunden har også ret til at klage over behandling af personlig data, hvis kunden mener, at der er noget, Evify ikke gør korrekt i relation til de personlige data.

Retten til dataoverførsel

Kunder har altid ret til at bede om de personlige data, som Evify Sweden AB har lagret om kunden på en struktureret måde og i et maskinlæsbart format. Dog forudsætter retten til overførsel, at Evify Sweden behandler de personlige data med støtte fra et samtykke fra kunden. Overførslen gælder kun for personlig data som kunden selv har givet.

Cookies

Kontaktoplysninger

Hvis kunder har spørgsmål om, hvordan Evify Sweden AB behandler personlige data eller vil udnytte sine rettigheder ifølge denne klausul, kan data controller kontaktes via e-mail: info@evify.dk.

Navngiv e-mailen med:GDPR. DPO'en (Data Protection Officer) er underlagt fortrolighedspligt og forpligtet til at forhindre andre i at få adgang til eller vores om kundens personlige information, medmindre samtykke er blevet indhentet. Fortrolighed gælder også efter, at arbejdet er udført.