Indkøbskurv

Ladekabler til el-biler

Ladekabel, Type 2, 3-fase 16 A 11 kW

Dette ladekabel passer til alle biler med et Type 2-stik, enten i offentlige ladere eller…

 • 1.695,-
Læs mere

Ladekabel, Type 2, 3-fase 32 A 22 kW

Dette ladekabel passer til alle biler med et Type 2-stik, enten i offentlige ladere eller…

 • 1.795,-
Læs mere

eMove ladekabel Type 2, 6-15A

eMove Mode 2 er en transportabel lader til el-biler som er blevet lavet med brugeren i fo…

 • 2.495,-
Læs mere

Ladekabler til el-biler

Ofte stillede spørgsmål
 • Ladekabel Elbil Ikon Hvilket ladekabel passer til min bil?

  Størstedelen af biler i dag har et Type 2-stik. Kig på den ladeboks du er interesseret i og vælg dit bilmærke og model for at se, om den har Type 2 eller Type 1-stik. Der kan du også se, hvilken spændning din bil kan tage og bruge det for at vælge det optimale kabel. I Evify anbefaler vi, at du vælger et kabel med 3-fase 32A eller 3-fase 16A for at fremtidssikre dig for fremtidige biler, selvom din nuværende el-bil ikke har sådan en høj kapacitet.

 • Ladekabel Elbil Ikon Hvordan adskiller forskellige ladekabler sig?

  Den primære forskel mellem vores kabler er længden og kapaciteten. Vi har kabler, der er 3m, 5,m, 7m og 10m lange og de følgende styrker:

  1-faset 16A - 3.6 kW
  1-faset 32A - 7.4 kW
  3-faset 16A - 11 kW
  3-faset 32A - 22 kW

 • Ladekabel Elbil Ikon Hvad er forskellen på et Type 1- og Type 2-ladekabel?

  I ladebokse er standardstikket Type 2 og sidder i 99,9& af alle ladebokse på markedet. I bilen kan det dog variere afhængigt af, om bilen er en plug-in-hybrid eller en el-bil og afhænger også af modelåret. I dagens biler er det mest almindelige stik Type 2, da det er EU-standarden, men i ældre biler kan Type 1 også forekomme.

 • Ladekabel Elbil Ikon Hvilken længde på ladekablet bør jeg vælge?

  Den bedst sælgende kabellængde her hos os i Evify er 5 meter. Det er en passende længde for langt de fleste tilfælde. Hvis du har en ladeboks hjemme, der f.eks. sidder i garagen, og du parkerer bilen udendørs en gang i mellem, kan det være en god ide at måle afstanden og se om 10 m er bedre til dig. Et længere kabel giver din mere fleksibilitet, men er også tungere, fyldere mere og er dyrere.

 • Ladekabel Elbil Ikon Hvad er forskellen mellem Mode 1,2,3 & 4-ladekabler?

  Mode 1 er udfaset og bruges ikke længere

  Mode 2 er de sædvanlige ekstrakabler, som du får sammen med de fleste el-biler. De har et standardstik (schucko) til en standard stikkontakt i den ene ende et Type 1- eller Type 2-stik i den anden og en ICCB (In able Control Box) i midten. Mode 2-kabler er ikke beregnede til dagligdagsbrug og bør kun være en mulighed, når der ikke findes nogen ladestation med et Mode 3-kabel.

  Mode 3 er den moderne standard for ladning af el-biler. Disse ladepunkter bruger almindelig vekselstrøm, mens hurtige ladere bruger jævnstrøm.

  Mode 4 er systemet, der bruges hurtigladere på vejen. Der findes ingen løse Mode 4-kabler

 • Ladekabel Elbil Ikon Hvad er ladekablernes forskellige kvaliteter?

  Ikke alle ladekabler til el-biler er ens. Der er forskellige markante forskelle på kabler af høj og lav kvalitet. Kabler i højere kvalitet er mere holdbare, er lavet af bedre materialer og har stærkere beskyttelse mod det en bil kan udsættes for ved daglig brug. Hos Evify sælger vi kun kabler af høj kvalitet.